Neuken met slappe lul meesteres zoekt slaaf

neuken met slappe lul meesteres zoekt slaaf

Toch nam ze de uitnodiging voor het bedrijfsfeest maar aan, iets anders had ze toch niet te doen Het was vrij saai gebleken, en om nog iets van lol te hebben dronk ze wat teveel. Aangeschoten had ze tenslotte wat gedronken met een of ander vent die haar leek te kennen. Ze had giechelend een striptease gehouden en was op het bed gevallen. Hij drukte zijn lul tussen haar schaamlippen en stootte omhoog. Ze kreunde toen hij tot aan zijn kloten in haar flamoes drong. Met zijn sterke armen schoof hij het meisje op en neer op zijn dikke lul.

Tia genoot vaag, maar voelde zich weer niet echt goed bemind. Om hem wat te amuseren ging ze op handen en voeten voor hem zitten. En toen gebeurde het! Ineens bond hij haar vast, net terwijl ze op handen en voeten wulps draaide om hem uit te dagen tot actie.

Eerst dacht ze aan een maf spelletje, en lachte wat voor zich uit. Maar dat lachen verging haar snel! Met steeds groter wordende angst keek ze hem aan. De touwen trokken in haar zachte vlees. Ruw duwde hij zijn eikel in haar keel, zodat ze begon te kokhalzen. Hij pakte het hoofd aan weerskanten pompte zijn lul in het zuigende mondje.

Hou je mond open, totdat ik leeg ben. Brullend van genot schoot hij dikke slierten zaad in haar keel , ze hield braaf haar mond open, totdat hij de laatste druppel uit zijn lul had gedrukt. Laat het over je tong glijden. Hij keek vergenoegd toe hoe het meisje op zijn sperma kauwde, ze scheen het heerlijk te vinden, want af en toe sloot ze snuivend haar ogen. Hij ging achter haar zitten, als een arbeider achter een kruiwagen.

Hard ramde hij vanachter zijn pik in haar, snel vloog zijn paal in en uit haar gefolterde poesje. Ze gilde van pijn, maar voelde ook een gevoel van genot opkomen "o god nee!

Hij keek over haar rug, naar haar volronde billen die strak om zijn pik stonden en trilden als zijn harde lul soppend in haar kut verdween.

Het meisje keek hem onderdanig aan en dat beviel hem wel. Ik denk dat jij eens flink afgeneukt moet worden. Haar tieten vlogen doordat hij haar wild nam snel van links naar rechts en haar kin tot op haar buik, en kletsend ook tegen elkaar. Ze probeerde bevend dat heerlijke gevoel wanhopig te onderdrukken.

Tia begon te kreunen, eerst zachtjes, hijgend, maar steeds luider. Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid. Hij haalde zijn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer! Zijn vingers zochten haar kut ; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat.

Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam. Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af. Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast. Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield.

Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zijn pik verder. Ze zoog, knabbelde, trok, likte en kneedde zijn pik en inhaleerde met diepe teugen zijn geur en gromde van genot. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.

Hij draaide met de kop van zijn pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond. Ik vind het heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! Overal zat zijn geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust. Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer.

Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen. Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus.

Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge" te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte. Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer.

Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten. Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden. Ze staat te kijken als ik me onder het eerste koude water schoonspoel en me snel afdroog. Een paar plagerige commentaren. Ze is altijd zo heerlijk duidelijk. Even later sta ik wel onder de takel, maar er niet in vast. Gewoon… handjes in de nek.

Stil staan en ondergaan. Tangen aan mijn balzak. En meteen felle zweepslagen. Wat een flauwekul om dat langzaam op te bouwen. Een beetje slaaf verdraagt het allemaal. En stil blijven staan! Ik doe wat armoedig mijn best, maar…. Ik piep al snel — veel te snel als je het mij vraagt — en recht blijven staan blijkt toch verdraaid lastig als je tik na tik krijgt. En toch is dat wat ik moet leren. Lijden voor de Meesteres. Haar netjes bedanken voor elke slag. En dan mezelf opnieuw aan haar aanbieden.

Achteraf realiseer ik me dat ze me er ook op een heel mooie manier doorheen helpt. Duidelijke opdrachten — discipline verlangt ze zeker. Maar ook af en toe een subtiele aanraking. Na een tijdje is ze mijn aanstellerij kennelijk zat. Ik lig in de stoel. Benen over de steunen. Polsen met kettingen vastgezet. Wat gaat ze doen? Het wordt mijn eerste keer. Mijn tepels worden kruislings doorboord met telkens twee naalden. Ook mijn zak geloof ik, al voel ik die nauwelijks. Deze pijn is weer totaal anders.

Op een andere manier on dragelijk dan de zweepslagen. Heel lief zet ze ook een paar andere naalden die zachtjes wat ontspanning brengen. Maar mijn tepels blijven janken en gloeien. Ik glijd echt helemaal weg en hijg wat in haar oor. Ik mag kort bijkomen. Ik ben weer haar neukslaaf. Dat had ze me per mail al aangekondigd. Na deze sessie moet ik een andere buttplug gaan dragen.

Om klaar te zijn voor haar grootste voorbinddildo. En die is echt ver-schrik-ke-lijk groot! Dat zal nog aardig wat training vragen vrees ik.

Als ze hier met me klaar is mag ik op de grond gaan liggen. Een klein stoeltje komt over mijn hoofd te staan. Dan bindt ze mijn ogen dicht. Wat gaat er gebeuren? Het grootste genot is dat ik haar nektar mag drinken en mezelf daarbij mag klaar maken. Zij bepaalt het tempo!

Twee keer remt ze me af. Eerst nog wat drinken! Dan kom ik twee keer achter elkaar. Ik ben helemaal gek van Meesteres Manita. Ze breekt me en leid me over de ene grens na de andere. Tijdens de sessie was ik dus al wat pieperig — ook mijn erectie was wat magertjes op de een of andere manier — maar na afloop heb ik het echt bont gemaakt. Zo erg, dat ik er terwijl ik dit schrijf nog steeds wat schaamte bij heb. Dat heeft iets heel onhandigs. Zomaar ga ik op een kruk zitten.

Volgens mij maak ik daar de ene fout na de andere. Met een glimlach en zonder direct commentaar leidt ze me ook daar doorheen. Voor mij is zij mijn Meesteres. Meesteres Manita heeft mij nu opgenomen in haar stal. Wat dat precies betekent moet ik nog ontdekken. En… ik moet nog een hoop leren zoals ze zegt. De discipline op afstand is nog steeds het moeilijkste. Maar ik ga daar erg hard aan werken.

Ze kijkt me doordringend aan. Met haar heb ik altijd direct contact. Maar vandaag heeft ze geen idee waar ik in mijn hoofd zit. Na deze afspraak ga ik naar Meesteres Manita. Maar deze dag staat volledig in het teken van de Meesteres. As ons gesprek is afgelopen stap ik het toilet binnen en druk de plug naar binnen. Het duurt nog anderhalf uur voordat ik bij de Showboat moet zijn. Ik ben er klaar voor. De eerste keer krijg ik haar voicemail. Met trillende stem praat ik een boodschap in.

Als ik bezig ben voor de tweede keer te bellen, belt de Meesteres mij zelf. Links hangt een opdracht voor je. Patsboem… ik sta onder haar controle. Ik vind een briefje en een envelop. En dus rijd ik even later in grote haast het dorp in.

Op zoek naar een bloemenwinkel of zo. Na een kleine 10 minuten vind ik een bloemenkraam. Alles trilt als ik 10 rode rozen bestel en afreken. Ik geloof niet dat de mensen daar iets door hebben. Bij de showboat moet ik weer bellen.

De loopplank naar de tweede deur kruip ik af. Daar staat Meesteres Manita. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen. Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen. Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden. Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond. Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me.

Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer. Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen. Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in.

Dat zal de volgende keer echt beter moeten! Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo. Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven.

Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres. Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig.

Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd. Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen.

Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer. Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil. De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak. De elektrische vliegenmepper is een hel. Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen. Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer. Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken.

In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar. Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent. Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster.

Maar nu ben ik er weer helemaal. Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok.

Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit. En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg. Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen.

Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag. Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden. Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres.

Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond….. Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten. Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels.

Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok.

Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol.

Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan. Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend.

Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken. Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen. In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang.

Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft. Er volgt een korte periode van verzet. Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen.

Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen? Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed.

Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe. Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan. Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel.

Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen. De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment.

Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee. Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit.

Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Maar ik kan het. Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt.

Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen. Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt. Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks. De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen.

Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind. Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets. Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace. De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker.

De electro plug is lekker. Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels. Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten.

En dan gaat de training weer een stapje verder. Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres. En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels.

Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen…. Ik kom heerlijk klaar.

Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid. Hoe laat mag ik komen? Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta. Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen? De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder. Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open. Armen boven je hoofd.

Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg. En daar ligt het slaafje dan. Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt. Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op.

Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in. Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook. Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig.

Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben! Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik. Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien..

Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt. Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt.

Ik zit ademloos te kijken. Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken.

Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf.

Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi. En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb.

De Meesteres heeft het zeker weten gezien. Maar Ze zegt er geen woord over. Alleen die tevreden glimlach. Dan begint Ze me zachtjes op te warmen. Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer. Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan. Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig. Op je knieën en wachten tot ik terug ben. Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor.

Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na. Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training.

Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang. Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker. Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus….. Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben.

En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten. De opdracht is duidelijk. Een kleine — hele kleine — aarzeling…..

Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies. Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Een sub in deze opgewonden toestand doet alles voor zijn Meesteres. Hoe ver kan deze slaaf eigenlijk nog meer gaan?

Geen idee, maar het worden heftige weken die nu voor hem liggen. Twee sessies in het verschiet. Wat doet slaaf ed voor zijn Meesteres? Het pijpen maakt hem wild. De Meesteres geniet er geloof ik ook wel van. Af en toe druk ik de dildo stevig tegen haar leren slip aan. Het lijkt wel sex, maar dan anders. Weer wat later lig ik op mijn rug op de bank. Met een vacuümpomp rekt Ze mijn pik op. Ik zie het niet, want Ze zit op mijn gezicht. Gek genoeg lig ik daar te kreunen met het idee dat het niet lukt.

Ik voel niet meer hoe de opwinding in mijn pik zit. Wat wel zo is, is dat ik er gek van wordt! Want als ik even later mag klaarkomen dan gebeurt dat met grote golven. Wat heerlijk was het weer bij U te zijn. Dank U wel Meesteres. Dank U ook voor de nieuwe afspraken die wij al hebben gemaakt voor dit nieuwe jaar.

Als de wekker gaat stap ik onder de douche en scheer mijn ballen nog een keer goed. Klokslag 9 uur doe ik mijn plug in. Het begin van een spannende dag. Pas vanmiddag mag ik bij Meesteres Manita komen. Haar opdracht was zoals altijd kort en krachtig: Het is al zo helemaal vanzelfsprekend geworden. De dagen voordat ik naar Haar mag gaan trilt mijn lijf van de spanning. Elk bericht is een schrik. Pas de avond ervoor weet ik waar ik heen moet rijden. Voor de eerste keer is dat Haarlem.

Een prachtige studio, maar dat weet ik dan nog niet. Onderweg koop ik een mooie volle rode wijn en een bos rode rozen. Mooie cadeaus voor Meesteres Manita. Als ik in de buurt ben raak ik ook nog de weg kwijt. Gelukkig vind ik die ook snel weer terug. Uiteindelijk sta ik ruime 20 minuten voor de afgesproken tijd voor de deur.

Trillend wacht ik in de auto tot ik naar de deur toe durf te lopen. Als de deur open gaat staat de Meesteres in een prachtige outfit op me te wachten. We wijken wat af van het standaardritueel. Kennelijk moeten we allebei even wennen aan de nieuwe omgeving.

. De meesteres geeft bevel aan de hetero man, om deze homo te pijpen zijn anus te Menu Zoek Terug meesteres geeft bevel hetero man homo pijpen anus likken aftrekken poepgat vingeren naakt slappe lul Een bisex trio een meesteres en twee slaven De grote lul spuit het hele gezicht van de bisex slet vol sperma. Aantekeningen maken tijdens een echte man neukt me. Hoofdonderwijzeres Parmantig big tit slaaf slagroom door meesteres bdsm lesbisch. Dit is wat een echte mans lul eruit ziet. Nare Meesteres Slap Blond. Vrouwelijke meesteres zoekt een leuke sexy blondeplay ding voor haar p. Meesteres zoekt slaaf Als het al tot neuken kwam vond ze het maar saai en ze voelde er weinig bij, en klaarkomen lukte slechts als ze zelf meehielp! Met zijn sterke armen schoof hij het meisje op en neer op zijn dikke lul. . in haar neus voelde en de slappe lul opgekruld in haar warme mond lag na te schokken. Overal.

SEX MASSAGE ALKMAAR GRATIS TANTRA MASSAGE

13 feb Bij het klaarmaken van mijn meesteres. Bij mijn nog steeds halfstijve piemel die niet werd verlost. De volgende ochtend stond mijn meesteres. Aantekeningen maken tijdens een echte man neukt me. Hoofdonderwijzeres Parmantig big tit slaaf slagroom door meesteres bdsm lesbisch. Dit is wat een echte mans lul eruit ziet. Nare Meesteres Slap Blond. Vrouwelijke meesteres zoekt een leuke sexy blondeplay ding voor haar p. Naakte Slaaf. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op Gravin op zoek naar nieuwe slaven De Meesteres neukt haar slaaf sissy. . Een meesteres en twee lesbische slaven. slaaf slap ballen in hotel kamer Sexy Brunette teef naakt in de winkel krijgt de lul in publieke vernedering sex.

EROTISCHE MASSAGE GEZOCHT SEX ALMERE

GEILE TRIOOTJES KALE MEIDEN